Bij voorschool Amsterdam staat ontwikkeling centraal

Voor ieder kind is ontwikkelen belangrijk, waarvoor wij ons als voorschool Amsterdam steeds voor inzetten. Wij maken samen met ieder kind de reis naar successen, mogelijkheden en vaardigheden die het verschil maken bij de vervolgschool waar het kind naartoe kan. Waarbij wij de ontwikkeling volgen en inzichtelijk maken voor de beste keuze van kinderen.

De voorschool bestaat niet uit een specifiek onderdeel en kan alles dat nodig is om te spelen, veilig te voelen en ontwikkelen omvatten. Waarna een goed en persoonlijk advies volgt en er ook extra ondersteuning volgt waar dit voor het kind nodig is. Door de voorschool maken wij het voor heel veel kinderen mogelijk om sneller dan thuis te ontwikkelen.

Bij de voorschool Amsterdam zijn wij altijd op zoek naar de beste pedagogisch medewerkers. Zo hebben wij de vacature pedagogisch medewerker open staan. Een uitdagende baan die je zeker een lach op je gezicht geeft bij het bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Is de vacature Pedagogisch medewerker iets voor jou?

Ben jij een echte duizendpoot met oog voor ontwikkeling, leren, sturing en detail. Dan is de vacature pedagogisch medewerker absoluut iets voor je. In deze baan krijg je alle uitdagingen die nodig zijn om kinderen verder te helpen in alle mogelijke richtingen. En te ondersteunen waar dit nodig en ook mogelijk is. Je bent dé onderscheidende factor binnen het team.

Maar daar stopt het absoluut niet. Je bent namelijk ook de schakel tussen school, specialisten het team en uiteindelijk de ouders. Die net als jij op hun eigen manier in een belangrijke mate betrokken zijn bij de ontwikkeling.

Natuurlijk behoren kleine huishoudelijke taken en het instrueren van collega’s ook bij je taken als pedagogisch medewerker. Dat maakt iedere dag een uitdaging die jij zonder moeite aan kunt gaan.

Je maakt deel uit van een sterk team bij de voorschool Amsterdam. Waarin je elkaar versterkt als dit nodig is en samenwerkt op ieder vlak binnen het takenpakket. Want daar plukken de jongeren de vruchten van.

Bij voorschool Amsterdam staat ontwikkeling centraal.

Ieder kind ontwikkeld zich op een eigen en unieke manier. Door hier sturing en vorm aan te geven kan deze ontwikkeling in positieve zin geprikkeld en gestimuleerd worden. Zodat jongeren er echt wat aan hebben in de doorstroming en klaar zijn voor de vervolgstappen die zullen komen. Het is meer dan een dankbare functie van betekenis voor ieder kind, specialisten en ouders.

Je bent een waardevol teamlid, duizendpoot en coach. Als Pedagogisch medewerker ben jij de kracht die bij het kind tot uiting komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *