De voordelen van personal training Amsterdam

Stel je voor dat je een jaar lang 4 dagen per week in de sportschool bent om te eindigen met een knieblessure en nul gewichtsverlies.

Kan de methode zijn. Het kan aan het dieet liggen. Of het kan zijn dat u geen persoonlijke trainer had.

Om het meeste uit uw trainingen te halen, is het cruciaal om met een coach te werken. We hebben de top 10 redenen op een rijtje gezet waarom het absoluut noodzakelijk is om een Personal Trainer te hebben als u langdurige resultaten wilt.

Traint u alleen? Het is gemakkelijk om oefeningen verkeerd uit te voeren zonder iemand die op uw vorm let of slechte gewoonten corrigeert. U weet immers niet wat u niet weet en u zou elke keer dat u in de sportschool bent met een verkeerde vorm kunnen trainen.

Trainen met een vriend? Samen met iemand trainen kan geweldig zijn omdat het je kansen vergroot om het vol te houden. Maar samen met iemand trainen die niet gecertificeerd is, is hetzelfde als je vriend je rug laten kraken in plaats van je te laten corrigeren door een chiropractor. Ondanks de goede bedoelingen weet geen van u beiden wat u aan het doen bent en zou u meer kwaad dan goed kunnen doen.

Een gecertificeerde Personal Trainer moet een uitgebreide opleiding hebben over hoe hij anderen veilig kan begeleiden bij een effectieve workout.

Hebt u ooit een persoonlijke trainingssessie gevolgd in een grote sportschool en werd u verteld dat u zich 10 minuten op de loopband moest opwarmen en na de training nog eens 10 minuten moest afkoelen?

Wel, dat is iets wat u gemakkelijk zelf zou kunnen doen.

Een goede Personal Trainer zal u helpen uw tijd en moeite verstandig te gebruiken door u efficiënte oefeningen voor te leggen en niet alleen uw sessietijd op te vullen met om het even welke beweging.

Efficiënte oefeningen zijn kort, intens en worden uitgevoerd tot de spieren slagen. Wij gebruiken deze aanpak in al onze slow-motion krachttraining trainingen en ze duren slechts 20 minuten, twee keer per week.

Te veel van ons weten uit eerste hand dat het heel goed mogelijk is om te trainen – veel – en geen resultaten te zien. Een van de vele waardevolle dingen van het hebben van een Personal Trainer is dat zij u door oefeningen zullen coachen die het potentieel hebben om u geweldige resultaten te geven.

Of u resultaten boekt, hangt volledig af van u en de inspanning die u levert. Maar een Personal Trainer zal degene zijn die u naar succes zal begeleiden als u bereid bent alles te geven.

Geloof het of niet, er bestaat een methode om veilig en doeltreffend te trainen. Een Personal Trainer zal uw bekwaamheid en uw prestaties analyseren om te beslissen hoe hij u voortdurend kan uitdagen.

Dit omvat hoe u uw lichaam op de juiste manier aan de trainingsapparatuur kunt aanpassen, of u het bewegingsbereik van een oefening al dan niet moet vergroten of verkleinen, het gewicht moet verlagen of verhogen, enz.

De resultaten zitten in de details, en een Personal Trainer Amsterdam weet waar zij op moet letten!

Elke uitdagende training, zoals slow-motion krachttraining, is een fysieke en mentale prestatie. Dit maakt het ongelooflijk gemakkelijk om uzelf ervan af te brengen uw beste inspanning te leveren wanneer de oefening zwaar wordt en uw spieren beginnen te branden.

Een Personal Trainer is de coach in uw hoek die u pusht het beste van uzelf te geven. Zij worden de stem die u nodig hebt wanneer uw eigen stem u begint te bedriegen.

Werk vandaag nog met een Personal Trainer!

De kans is groot dat u uw dokter niet in de steek laat wanneer u gecontroleerd moet worden, maar het is heel gemakkelijk om uw trainingen in de steek te laten wanneer u ze in uw eentje doet.

Waarom is dat?

Omdat wanneer je een afspraak in je agenda hebt staan en een ander mens aan de andere kant van de afspraak op je rekent om te komen, je het ook doet.

Door je verantwoordelijk te houden, houden ze je uiteindelijk consequent en consequent zijn leidt tot resultaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.