Rondvaart Amsterdam Light Festival 

Diverse rondvaarten stellen toeristen en bezoekers in staat om vanuit de boot op het water te genieten van het Amsterdam Light Festival. Daarbij is er een keuze aan de Amsterdamse grachten rondvaart of een diner rondvaart, waarbij ze genietend van het prachtig lichtspektakel, deelnemend aan een luxe maaltijd op het water.

Voorbeelden van deze luxe rondvaarten zijn de Amsterdam Canal Cruise en de Amsterdam Boat Canal Dinner Cruises. De meeste toeristen kiezen voor deze comfortabele en luxueuze rondvaarten, vanwege de 360 uitzichten die het biedt op het lichtfestival.

Opties aan rondvaarten

Bezoekers aan het Amsterdam Light Festival kunnen een keuze maken uit de diverse opties als het komt op de rondvaarten. Deze opties zijn:

  • Amsterdam Light Festival Rondvaart
  • Amsterdam Light Festival Semi-Open Boottocht
  • Amsterdam Light Festival: Hapje & Drankje Rondvaart
  • Amsterdam Light Festival: Luxe Rondvaart Tickets
  • ●       Amsterdam Light Festival VIP Rondvaart: Open Bar & Welkomst Cocktail.

Tickets

Op de tickets, die je online kunt verkrijgen, staat meestal vermeldt, welke privileges je hebt bij de diverse rondvaarten. Met het Rijksmuseum Entry Tickets & Cruise Combo, bijvoorbeeld, heb je als bezoeker de mogelijkheid tot het verkennen van het Rijksmuseum, waar je diverse abstracte kunstwerken kunt bekijken en daarnaast kunt genieten van het architectuur van het imposante museum bouwwerk. Dit museum bestaat uit galerijen, waar meer dan 8000 kunstwerken van internationaal erkende kunstenaars staan tentoongesteld. Enkele overige tickets zijn: de Lovers, waarbij je in 1 uur rondvaart door Amsterdam met audiogids; de Flagship Amsterdam Tickets voor een luxe rondvaart vanaf het Anne Frank Huise; 1,5 uur Rondvaart in de Avond; de klassieke Rondvaart door Amsterdam met Drankjes; de rondvaart door Amsterdam met New York Pizza en drankjes. Rijksmuseum Entry Tickets & Cruise Combo, Heineken Experience Tickets met Gratis Drankjes en Cruise.

Online boeken

Je kunt je tickets voor de Amsterdam Light Festival rondvaart, simpel online boeken. Op de tickets staan de opties vermeldt van de diverse rondvaarten. Toeristen en bezoekers kunnen hierdoor op verschillende manieren genieten van het lichtfestival. Alle tickets voor de rondvaarten zijn inclusief de toegang tot het lichtfestival, daar ze speciaal zijn ontworpen rond het festival. Je krijgt hierdoor als bezoeker de beste ervaring van het festival met een geweldig uitzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *